Villa Kapısı

Müstakil evlerde en çarpıcı yapı, büyük olasılıkla villa kapısı olur. Tasarımı, malzemesi, dayanıklılığı, rengi ile tamamen sizi yansıtır ve misafirlerinizi sizden önce ilk karşılayan o olur. Evinizin ruhu hakkında, stiliniz ve hatta detaylara verdiğiniz önem ile ilgili bile içerisinde birçok ipucu barındırır. Bazen sadece kapınızı değiştirirsiniz ve evinizin tüm çehresi değişir.

Teklif Al

    Villa Giriş Kapıları Ne Kadar Güvenli?

    Boyut ile Her An Güvendesiniz!

    Doğru imalat, doğru ölçü, doğru montaj ile doğru kapı bölümlerine yapılan doğru takviyeler kapılar için sağlamlığı belirleyen en önemli faktörlerdir. Bu açıdan biz Boyut Çelik Kapı ürünlerinde “Arttırılmış Güvenlik Konseptini” uygulayarak güvenliği yüksek ürünler üretiyoruz. Boyut teknoloji birimimizin geliştirmiş olduğu parmak izi kilit sistemi, kameralı dürbün sistemine ek olarak Ar-ge birimimizin geliştirdiği 4×4 Güvenlik Konsepti ile kilit ve rozet sistemini dört noktadan ekstradan güçlendiriyoruz.

    Dış Etkenlere Karşı En Dayanıklı Kapılar

    Kapılar seçilirken kullanım amacına uygun olarak dış etkenlere en dayanıklı malzemeleri tercih etmek en iyi sonucu almanızı sağlayacaktır. Boyut teknoloji ve boyut ar-ge birimlerimizle sizin için en kaliteli malzemeleri üretmek için çabalıyoruz.  Kapı yüzeyleri, kanat detayları, kasa ve pervaz detayları ile en dayanıklı kapıları tasarlıyoruz. Paslanmaz kilit şeridi ve alüminyum kompozit gövde yapısı ile dış etkenlere en uygun kapıyı üretiyoruz.

    Villa Kapısı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

    Giriş kapısı, eviniz için yapacağınız en önemli yatırımlarından biridir.  Bundan dolayı sizin için en uygun olan kapıyı tercih etmenizde fayda var. Tabi ki dilerseniz değiştirebilirsiniz ancak bunu yaşamamak için ömür boyu sizi mutlu edecek o kapıyı seçmenizde her zaman fayda var.

    Kapı için en çok dikkat edilmesi gereken nokta, şüphesiz dış etkenlere dayanıklılığıdır. Bunun için evinizin cephesi ve yaşadığınızın yerin iklimine göre tercih yapmalısınız.  Diğer önemli nokta, villa kapısı tamamen kapının takılacağı yerin ölçüsüne göre özel üretilmelidir. Güçlü bir çerçeve ile evinize mükemmel şekilde uyan ölçüye sahip olmalıdır. Bakımı ve temizliği kolay olmalıdır.

    Villa kapısı tercih edilirken dikkat edilmesi gereken diğer önemli husus da kesinlikle güvenlik olmalı. Yüksek güvenlik için Arttırılmış Güvenlik anlayışıyla üretilmiş kapıları tercih etmeniz size üstün koruma sağlayacaktır. Kapınız sağlam olmalıdır. Bunu direkt olarak ilgilendiren de malzeme tercihidir. Bu kapıların dış kısmında dekoratif amaçlı mobilya, kompozit, kompakt lamine gibi malzemeler kullanılmalıdır. Kapının sağlamlığı ve güvenlik noktalarında kapının kaç menteşe ile üretildiği, kilit sistemi, kanat ağırlığı, kanat içi ısı yalıtım değerleri ve tabii ki kapı üretiminde kullanılan çelik menşei ve kalınlığıdır dikkat edilmesi gereken hususlardan biridir.

    SSS

    Boyut Kapı olarak size çok yakınız. Üretimini Kayseri’deki fabrikamızda yaptığımız ürünlerimize Türkiye’nin birçok ilinde bulunan mağazalarımdan ulaşabilirsiniz. Bunun dışında Türkiye’nin kapı üreticisi olarak ülkemizin tüm illerine gönderim sağlamaktayız. Boyut kapı olarak müşterilerimizin tercihi yönünde olabilecek en iyi hizmeti vermeye çalışıyor ve kapılar için montajı da bu sürece dahil ediyoruz. Bizim için üretim kadar teslimat süreci ve satın aldığınız ürünü güvenle kullanmanız da oldukça önemli. Villa giriş kapılarının montajı ise süreç itibariyle oldukça kısa ve basittir. Dilerseniz uzaktan destek alarak montaj sürecinde de Boyut kapı farkından yararlanabilirsiniz Daha detaylı bilgi almak için iletişim bölümünde yer alan numaradan bizlere ulaşmanız yeterli olacaktır.

    Giriş kapıları kişiye özel olarak üretilmektedir. Bizim için en iyi tasarım, sizin zevkiniz. Tüm bunları yaparken güvenliğinizi unutmuyor tasarımın yanında inovasyona da değer veriyoruz. Boyut kapı olarak müşterilerimizin tercihi yönünde olabilecek en iyi üretim süreci için en kaliteli ürünleri seçiyoruz. Bununla bitmiyor, en iyi giriş kapılarını en uygun ücretlerle sizlere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Villa dış kapı fiyatları ise tamamen seçtiğiniz modele göre değişiyor. Burada fiyatı etkileyen parametreler, kapının takılacağı alanın ölçüsü ve seçtiğiniz modele göre kullanılacak teknoloji ve dış kaplama malzemelerinin özelliği oluyor. Fiyat bilgisi için web sitemizde bulunan ürün kataloğumuzu inceleyebilir detaylı bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
    Bu kapılar için standart bir ölçü yoktur, bundan dolayı bu soruya verilebilecek kesin bir cevap bulunmamaktadır. Kapı takılacağı alanın ölçüsüne göre kişiye özel olarak üretilir. Villa giriş kapıları standart çelik kapılardan biraz daha farklıdır. Müstakil evlerde ilk göze çarpan özelliklerden biri, giriş kapısıdır. Giriş kapısının boyutları evi göstereceğinden estetik kaygı göz önünde bulundurularak evin de ruhuna uygun bir ölçü seçilmelidir. Bununla birlikte standart çelik kapıların ölçüsü genellikle 90 cm ile 95 cm aralığında değişir. Villa giriş kapıları evi gösteren önemli bir detay olduğundan bırakılması gereken minimum kapı aralığının 140 cm olması ve yanında yavru kanat olması tavsiye edilir.

    Teklif Alın